top of page

Duizend en een vragen hadden we over wat te doen met de vaccinaties van onze kinderen

Begin jaren negentig terug stonden wij, als ouders in spé voor het dillema wat gaan we doen met de toekomstige vaccinaties van ons kindje. We wisten het echt niet. Ons gevoel en intuïtie gaven ons aan dat in ieder geval de keuze om ons kind te vaccineren zeker niet van zelfsprekend zou zijn. Duizend en een vragen hadden we over wat te doen met de vaccinaties van onze kinderen.

Indertijd was het internet nog niet beschikbaar en verenigingen zoals de Nederlandse Vereniging Kritisch Prikken bestond nog niet waardoor we heel veel artikelen uit kranten, tijdschriften en boeken hebben verzameld en gelezen. In onze nabije omgeving kenden we ook geen enkele ouder die met dezelfde dillema’s worstelden. We stonden er echt alleen voor.

Uiteindelijk hebben we een klassiek homeopaat gevonden die ons met raad en daad heeft bijgestaan om tot een weloverwogen keuze komen rondom de vaccinatie van ons toen nog ongeboren kindje. Vele jaren later later staan we nog steeds achter de vaccinatie keuzes die wij voor onze kinderen hebben gemaakt en kunnen die keuzes ook verantwoorden naar onze kinderen.

Zo'n keuze gun ik jou ook!

Inmiddels heb ik , Jan Dingemans,  honderden ouders mogen helpen in hun keuzeproces rondom de vaccinatie van hun kind(eren). ​ 

 

In de afgelopen 30 jaar heb ik ook, dankzij mijn uitgebreide kennis en ervaring als klassiek homeopaat, duizenden mensen geholpen om stappen te zetten naar een betere gezondheid.

 

Deze kostbare schat aan ervaring en informatie wil ik graag met je delen.

Jan Dingemans klassiek homeopaat

Hoe ga ik je helpen?

Om al die waardevolle informatie goed te verwerken en een plaats te geven, heb ik een handig drie stappenplan gemaakt. Dit plan doorloop ik samen met jou op eigen tijd en tempo  door.Na het afronden van deze stappen heb je helder welke keuzes je kunt maken waardoor je uiteindelijk alle twijfels achter je kan laten.

 

We hebben aandacht voor o.a.:

  • Ontdekken waar de grootste twijfel zit

  • Weerbaar maken naar de buitenwereld

  • Op één lijn komen met je partner

  • Uitleg over meest voorkomende kinderziektes

  • Aandacht voor opbouwen natuurlijke immuniteit

  • Inzicht krijgen  in schade door vaccinatie

  • Hoe vaccinatieschade voorkomen

  • Achtergrond van het Rijksvaccinatieprogramma 

  • Afwijken van het standaard vaccinatieschema

 

Mijn prachtig vak als klassiek homeopaat

Iedere keer weer verwonder ik mij weer over de grote kracht die uitgaat van de unieke samenwerking tussen mij, als klassiek homeopaat, en mijn cliënten. Uiteindelijk dragen het gesprek en een paar ogenschijnlijk minieme korreltjes of druppels eraan bij om gezondheid weer in beweging te brengen.


De ervaringen van cliënten in de afgelopen tientallen jaren, geven aan dat nagenoeg iedereen het erg prettig vindt om in alle rust en veilige ruimte, gezondheid te bewerkstelligen op een zeer diep en soms zelfs leven veranderend niveau.  Wat mij elke keer opvalt, verbaast en ook nederig maakt,  is dat de meeste cliënten verantwoording kunnen nemen voor hun eigen levensweg en oprechte keuzes kunnen maken die voor hen goed zijn. Deze indrukwekkende transformatie heeft uiteindelijk ook een positief effect op hun gezin en de omgeving waarin zij wonen en werken.


Mijn grootste inspiratie- en leerbron zijn dan ook mijn cliënten die mij keer op keer raken in het pad dat zij zijn ingeslagen naar heling.


Het werken in mijn eigen praktijk spreekt mij elke keer weer aan omdat je dagelijks in contact komt met mensen uit alle leeftijdsfases (van 0 tot 100 jaar) die allemaal hun eigen verhaal te vertellen hebben. Aan de hand van dit unieke verhaal zoek ik een homeopathische remedie die gezondheid weer in beweging zet. 


Het is elke keer weer spannend om te zien en te ervaren wat er allemaal plaats vindt tijdens en na het consult. Ik verbaas mij nog elke dag wat de mogelijkheden zijn van homeopathie. Een homeopathische remedie kan soms al in seconden een transformatie geven in processen die soms al maanden of jaren actief zijn of juist sluimeren.

 

Vanaf 1995 is mijn praktijk stap voor stap gegroeid. In bijna 30 jaar heb ik zo al met duizenden mensen kunnen werken. Mijn prachtige vak als klassiek homeopaat staat gelukkig al 250 jaar niet stil en is nog steeds volop in beweging.  Ontwikkelingen volgen zich in razendsnel tempo op. Ik volg bijscholingen in binnen- en buitenland om nieuwe energie, inspiratie en inzichten op te doen en te delen. Saai zal mijn vak dan ook nooit worden. 


Ik vind het leuk om andere mensen kennis en enthousiasme bij te brengen voor mijn geweldige vak. Ik geef regelmatig lezingen, workshops en cursussen bij allerhande organisaties en natuurlijk binnen mijn eigen praktijk.

bottom of page