top of page

Ontstoren vaccinatie, een natuurlijke en effectieve wijze om bijwerkingen en schade door vaccinaties aan  te pakken

"In vier eenvoudige stappen ervaar je dat jouw gezondheid sterk verbetert zodra je aan de slag gaat met het ontstoren van vaccinatie.  Je zult sprongen maken in je ontwikkeling die ver boven elke verwachting uitstijgen."

.

Ik heb last of spijt van vaccinatie gesprek

In een gesprek van 15 minuten kijken we samen waar je vraag precies ligt. We bekijken kort jouw last of spijt van  vaccinatie.  Ik zal je vanzelfsprekend  ontstoren van vaccinaties beknopt uitleggen.

Nieuwsbrief, elke week nieuwe inspiratie

Vertrouwen groeit met kennis 

Om de twee weken waardevolle, krachtige en inspirerend  tips in je email box.

Tips die je helpen om op eigen wijze meer vertrouwen en kennis op te bouwen rondom ontstoren van vaccinaties

Ontstoren vaccinatie

Vaccinatie van kinderen en volwassenen kan bijwerkingen, (permanente) schade en complicaties op korte èn lange termijn geven die door je arts niet (h)erkend worden. Jij vermoedt dat de klachten zijn ontstaan door vaccinaties maar met dit vermoeden kun je geen enkele kant op. Je vermoeden kan of wil je behandelend arts niet bevestigen. 

 

Middels het  ontstoren van vaccinatie help ik je om bijwerkingen, schade en complicaties van vaccinaties op een natuurlijke manier aan te pakken. Je krijgt inzicht welke vaccinaties complicaties en bijwerkingen hebben veroorzaakt.

"Bij ontstoren van vaccinaties gebruik je homeopathische middelen om mogelijke problemen die veroorzaakt zijn door vaccinaties te verminderen.  Aan de hand van ontstoren komt je gezondheid weer in beweging. "

Ontstoren vaccinatie kind

Van nagenoeg elke vaccinatie die jijzelf of je kind in het verleden heeft toegediend gekregen,  zijn homeopathische remedies vervaardigd. Deze homeopathische remedies (ontstoringsreeks) neem jijzelf of je kind in aan de hand van een op maat gemaakt vier stappenplan.

 

Een ieder kan dit stappenplan doorlopen in minimaal 4 weken. Elk klein of groot mens reageert namelijk anders op ontstoren van vaccinaties. Door elke reactie op de remedie zorgvuldig te evalueren, zal je met zo min mogelijk last de reeks(en) doorlopen. Pas na het doorlopen van de reeks kunnen we uiteindelijk evalueren of en hoe vaccinatie(s) bijwerkingen en complicaties hadden veroorzaakt en of deze bijwerkingen en complicaties (gedeeltelijk) zijn opgelost door het volgen van het unieke vier-stappenplan. 

Homeopaat met grote ervaring en expertise in ontstoren

Vanaf de jaren negentig heb ik een groot aantal kinderen en volwassenen kunnen helpen met problematiek door vaccinatie. Het is elke keer weer erg verrassend of en hoe de gezondheid van een kind of volwassenen in beweging komt wanneer de vaccinatieproblematiek uit de weg is geruimd met behulp van homeopathie.

Voel je vrij om contact op te nemen. Ik hoor je graag.

bottom of page